Aankopen (deelnemen/inschrijven/toetreden)

Voor het aankopen van een belegging, ook wel toetreding, inschrijving of deelname genoemd, gelden de voorwaarden van het betreffende product. Deze bepalen of u in aanmerking komt en hoe u kunt aankopen. 

 

Bij het merendeel van niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen is aankoop mogelijk door het invullen en insturen van een deelname- of inschrijfformulier. Vaak dient u hierbij ook een cliëntprofiel formulier in te vullen, waarmee bepaald kan worden of de belegging past in uw persoonlijke financiële situatie. Daarnaast dienen er bij de eerste aankoop altijd identificatiedocumenten meegestuurd te worden.

 

Als het product een ISIN-code heeft, kunt u het wellicht ook direct aankopen via uw effectenrekening bij uw bank of broker. De administratieve afhandeling hiervan verloopt dan via EuroClear waar wij ook weer op aangesloten zijn.

 

Voor de exacte aankoopmogelijkheden dient u echter de documentatie (folder, prospectus) van het betreffende product te raadplegen. Neemt u gerust Contact met ons op als u nog vragen hebt.